15
Sep

Volop reacties tijdens online participatietraject: Jaren 30 architectuurstijl gekozen

Zoals u weet hebben wij via deze projectwebsite de plannen voor de nieuwe wijk aan u gepresenteerd. Om ervoor te zorgen dat het ontwerp van het plan aansluit bij de buurt en de wensen van de omwonenden en/of potentiële bewoners kon er via de website gestemd worden op twee architectuurstijlen. 

Wij hebben hierop volop reacties gekregen van vele geïnteresseerden. Hartelijk bedankt voor uw participatie. Dit maakt het mogelijk om nog meer kwaliteit en meerwaarde te bieden aan het Willem Maarsehof.

Jaren 30 architectuurstijl

De stemmen zijn geteld. Maar liefst 60% van de stemmen ging naar de populaire jaren 30 architectuurstijl. De komende tijd gaan we het plan en de woningen verder uitwerken in deze architectuurstijl. Het woningaanbod bestaat uit 25 woningen in een mooie mix van hof- en parkwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Hoe ziet de planning eruit?

U bent waarschijnlijk zeer benieuwd naar meer informatie over de woningen en de planning. Het ontwerpteam gaat de ontwerpen optimaliseren, zodat de woningen straks nog meer voldoen aan uw verwachtingen en woonwensen. Wanneer er meer informatie beschikbaar is over de woningen, zoals plattegronden en verkoopprijzen, dan publiceren wij dit op de website. Op dit moment zijn deze gegevens nog niet bekend.

Op deze website staat een actuele planning. Naar verwachting starten we in het 1e kwartaal van 2021 met de verkoop van de woningen. De bouw van de woningen start dan in het 3e kwartaal van 2021. 

Houd de website goed in de gaten te houden voor het laatste nieuws over het project, zoals de planning en de start verkoop. Ook publiceren wij straks nieuwe impressies van het plan op deze website. 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring